Триглав Осигурување а.д.
  Home

осигурување

  Моторни возила

  Зелена Карта

  Каско

  Здравствено-
  патничко

  Имот од пожар

  Посеви и плодови

  Животни


штети

  Што во случај
  на штета?

  Пријава на штета

 

 

Во центарот на вниманието

 

Новости

  Повик до акционерите за учество на 37-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  ПГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ГО ЗАДРЖА ВИСОКИОТ КРЕДИТЕН РЕЈТИНГ
  ОД БОНИТЕТНАТА КУЌА S&P
 
                                                                                                                              повеќе...

  ТРИГЛАВ, БРОЈ 1 ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА ВО ОДНОС НА КВАЛИТЕТОТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ПО  ТРИЕСЕТ И ДЕВЕТТОТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ
  НА ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ЈА ОДРЖУВА ФИНАНСИСКАТА СТАБИЛНОСТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ НА ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ - НАСОЧЕНИ КОН
  ПРОФИТАБИЛНОСТИ И СИГУРНОСТ
 
                                                                                                                              повеќе...

  Нов мандат за Претседателот на Заваровалница Триглав
 
                                                                                                                              повеќе...

  ПОВИК ДО АКЦИОНЕРИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ
  НА АКЦИОНЕРИ НА ДРУШТВОТО...

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување АД, Скопје во 2013-та година го подобри
  своето работење во основната дејност 

 
                                                                                                                              повеќе...

  ЗЛАТО И СРЕБРО ЗА ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ НА СОФ
  (Slovenski oglaševalski festival)

 
                                                                                                                              повеќе...

  Прелиминарни  резултати од работењето на Групацијата Триглав
  во 2013-та година
 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 35-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  Повик до акционерите за учество на 34-та седница
  на Собрание на акционери на Друштвото

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување лидер на осигурителниот пазар во Македонија
  и во првата половина од 2013-та година
 
                                                                                                                              повеќе...

  Заваровалница Триглав главен спонзор
  и официјална осигурителна компанија на EuroBasket 2013

 
                                                                                                                              повеќе...

  Триглав Осигурување спонзор на Македонската кошаркарска федерација
 
                                                                                                                              повеќе...

  Кредитната рејтинг агенција Standard & Poor’s го подигна долгорочниот
  кредитен рејтинг на Групацијата Триглав на ниво “A-“

 
                                                                                                                              повеќе...

  ПОВИК ДО АКЦИОНЕРИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА 33. СЕДНИЦА 
  НА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ НА ДРУШТВОТО...

 
                                                                                                                              повеќе...

  ГРУПАЦИЈАТА ТРИГЛАВ ВО 2012-та ГОДИНА ОСТВАРИ СКОРО 90 МИЛИОНИ
  ЕВРА ДОБИВКА...
 
                                                                                                                              повеќе...

 

 
 

 

  Kонтакт

  Архива на вести

 

 

Copyright триглав oсигурување ад © All Rights Reserved